Wie

De meeste partners werken alleen. Het grote voordeel hiervan is dat we in wisselende samenstelling een opdracht kunnen aannemen.
Elke partner heeft weer een eigen netwerk en daardoor kunnen we steeds het meest geschikte team inzetten.

Erik Visscher

Oprichter van Studio Erkwerk. Bouwt met veel plezier websites. Heeft enkele jaren geleden vrijwel volledig gekozen voor WordPress. Op het programma voor het komende jaar staat de verdere ontwikkeling van Schoudercom en het doorontwikkelen van een gebruikersvriendelijke WordPress omgeving. Maakt naast websites ook graag illustratief werk, zowel digitaal als op papier.

Specialisaties: WordPress websites – Responsive Design – Illustraties – Zoekmachineoptimalisatie – WordPress Trainingen – Website advies

Femke Brand

Femke schrijft heldere webpagina’s die makkelijk en snel lezen. En altijd in samenhang met een logische navigatie. Geeft webadvies voor een effectieve website. Een duidelijk verhaal en vindbare informatie doet sitebezoekers plezier!

Specialisaties: Webteksten – Webadvies – Workshops – SEO – Nieuwsbrieven

Bekijk de website van Femke

Andrea Göbel

Andrea Göbel

Andrea heeft 25 jaar nationale en internationale ervaring als art-director. Ze helpt bedrijven om te groeien door middel van communicatie en design, met een grote liefde voor het oplossen van strategische communicatieproblemen.

Specialisaties: Communicatie – Art-Director – Design – Nieuwsbrieven

Bekijk de website van Andrea

Rob van Dijk

Rob is oprichter van het succesvolle SchouderCom (School-Ouder-Communicatie) voor basisscholen in Nederland. Als partner van SchouderCom ontwerp en bouw ik de websites voor de scholen die werken met SchouderCom. De website wordt vervolgens gevuld vanuit het SchouderCom systeem.

Specialisaties: Ruby on Rails – Software ontwikkeling

Bekijk de website van SchouderCom

Rob van Dijk