Wie

Erik Visscher van Studio Erkwerk uit Amstelveen
Erik Visscher
Oprichter van Studio Erkwerk. Bouwt met veel plezier websites. Heeft ongeveer een jaar geleden vrijwel volledig gekozen voor WordPress. Op het programma voor het komende jaar staat de ontwikkeling van E-learning websites en vakantiewoningen met directe boekingsmogelijkheid. Maakt naast websites ook graag illustratief werk, zowel digitaal als op papier.
VaardighedenWordPress websites – Responsive Design – Illustraties – Zoekmachineoptimalisatie – WordPress Trainingen – Nieuwsbrieven – Website advies
Storm

Partners


Femke Brand van Tekstwinkel
Femke Brand
Schrijft heldere webpagina’s die makkelijk en snel lezen. En altijd in samenhang met een logische navigatie. Geeft webadvies voor een effectieve website. Een duidelijk verhaal en vindbare informatie doet sitebezoekers plezier!
VaardighedenWebteksten – Webadvies – Workshops

Ralph Booms
Art Director. Zoekt de basis van een merk en maakt er een visueel sterke eenheid van. Houdt ervan om zaken simpel te houden.
VaardighedenBranding – Huisstijlen
Ralph Booms

Studio Erkwerk

Telefoonnummer Erkwerk0306330436     Mobiele telefoonnummer Studio Erkwerk0644048760     E-mail adres Studio Erkwerkerik@erkwerk.nl     Kamer van Koophandel nummer AmsterdamKvK nummer : 34177596
ERKWERK MENU