Portfolio WordPress websites

Paladares Travel
Paladares Travel is een reisorganisatie die zich specialiseert in exclusieve gastronomische reizen naar Portugal en Spanje. Een uitgebreide website met veel functionaliteiten.

Kadam Chöling
Kadam Chöling is een organisatie die is opgericht in 1992 en zich bezighoudt met het Tibetaans boeddhisme in Nederland. De site bevat een uitgebreide responsive agenda met registratiemogelijkheid.
In samenwerking metDavid de Zwart

FashionFlairs Parisienne PrettyRings
Drie websites voor drie modewinkels in de binnenstad van Amsterdam van dezelfde eigenaresse. Doel was de ringen, kleding en accessoires zo duidelijk mogelijk te laten zien. FashionFlairs, Parisienne en PrettyRings
portfolio-wordpress-parisienne-fashionflairs-pretty-rings

portfolio-wordpress-veronique-schyns
Véronique Schyns
Véronique Schyns is specialist in Global Financial Communications for Public and Private Companies. De website is een herbouw gebaseerd op een oud ontwerp.

Via Flaminia Rally
Bart Kleyn organiseert Rally’s voor Classic Cars in Italië, Griekenland en Marokko. Deze website is zodanig ingericht dat Bart snel Rally’s, deelnemers en rallydagen kan toevoegen en deze aan elkaar kan koppelen.
Classic Car Rally Via Flaminia to Italy and Greece

Van t Klooster en Rebel Advies en training voor veranderingsprocessen
Van ’t Klooster en Rebel
Karla Rebel en Marloes van ’t Klooster zijn twee enthousiaste, gedreven professionals met veel ervaring in het vakgebied leren & ontwikkelen.

Mimambo Uitgeverij
De uitgave van het kinderboek “Een mooie zomerdag op de boerderij” was ook de start van uitgeverij Mimambo. De website is tegelijk een webshop voor het eerste boek, geschreven door Mirjam Landwier.
In samenwerking metFred Bos
Kinderboek uitgeverij Mimambo

Insujet.nl
Insujet
De InsuJet™ is een nieuw, innovatief naaldloos toedieningsysteem voor insuline. De site is opgebouwd uit segmenten en blokken waarmee je zelf gemakkelijk kunt schuiven.

Renee Reijers
Met een goede reputatie bouw je een succesvolle organisatie. Renee Reijers Reputatie en Communicatie richt zich op business to business bedrijven die zich realiseren dat zij met een betere reputatie succesvoller zijn.
Renée Reijers Reputatiemanagement

Total Law
Total Law
Total Law wil kennis met uw delen. Dit delen van kennis wordt gedurende 2014 op verschillende manieren in de website ingevoerd. Hou de website van TotalLaw in de gaten!

Spastischkind.nl
Elise van der Velde schrijft over haar spastische zoon Ties. In haar columns en blogs beschrijft Elise het leven met Ties als één grote zoektocht. Zeer de moeite waard om de site te blijven volgen.
Spastischkind.nl

Tomirrow
Tomirrow
Met Tomirrow kun je via een smartphone app of de computer eenvoudig en gratis al je kassabonnen bekijken, bijhouden en beheren. Ook kun je gemakkelijk de garantieperiode aan artikelen toevoegen. Ook deze website is een ‘one-pager’.

C-Legal
Het nieuwe advocatenkantoor C-Legal is gespecialiseerd op het gebied van het commercieel contractenrecht. De website is een zogenaamde ‘one-pager’ en is meertalig van opzet. Verder is er ook een afgesloten deel voor leden.
C-Legal WordPress

Speaker Ideas WordPress
Speaker Ideas
Eithne Jones is de drijfveer achter het succesvolle Speaker Ideas. Ze bemiddelt tussen organisaties en bekende sprekers. De sprekers zijn op verschillende manieren te vinden. Via een zoekfunctie, categoriesysteem, galerie en een sprekerslijst.

Ralph Booms
Zo ‘simpel’ mogelijk in beeld weergeven waar je voor staat. Dat is wat Ralph kan. De site laat zijn werk ‘full-screen’ zien en schaalt automatisch mee met de schermgrootte. Verschillende van de ontwerpen op deze pagina zijn van de hand van Ralph Booms.
Ralph Booms WordPress

Karel van Wolferen WordPress
Karel van Wolferen
De schrijver/spreker Karel van Wolferen is vooral bekend met zijn werk over Japan. Zie de 23 gepubliceerde boeken op de Japanstalige website wolferen.jp. De website heeft een uitgebreide zoekfunctie en bestaat voornamelijk uit teksten.

Stichting Kontext
Kontext is een organisatie voor welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Het doel van de website is om informatie snel te kunnen aanbieden op verschillende manieren. Meerdere mensen kunnen tegelijk aan de inhoud van de site werken.
Kontext WordPress

Scouting Raboes WordPress
Scouting Raboes
Deze website voor Scouting Raboes uit Laren is qua vormgeving gebaseerd op de oude site. Ook hier kunnen mensen tegelijkertijd, via rechtenbeheer, aan hun eigen deel van de website werken. Naast de agenda is er ook een verhuurmodule ingebouwd.

Studio Erkwerk

Telefoonnummer Erkwerk0306330436     Mobiele telefoonnummer Studio Erkwerk0644048760     E-mail adres Studio Erkwerkerik@erkwerk.nl     Kamer van Koophandel nummer AmsterdamKvK nummer : 34177596
ERKWERK MENU