Portfolio WordPress websites

WordPress is een gebruikersvriendelijk website beheersysteem, zowel voor de bouwer als voor de opdrachtgever.

Voordelen
Het grote voordeel van WordPress is de flexibiliteit en uitbreidbaarheid van functionaliteit.

Tandartsenpunt

Tandartsenpunt is een groepspraktijk in Amsterdam met een hecht team en een ontspannen sfeer. Of u nu op zoek bent naar gewone controles, goede mondhygiëne, een mooie kroon of een modern implantaat.

Insujet

De InsuJet™ is een nieuw, innovatief naaldloos toedienings-systeem voor insuline. De site is opgebouwd uit segmenten en blokken waarmee je zelf gemakkelijk kunt schuiven. Meertalig waaronder Chinees.

Via Flaminia

Bart Kleyn organiseert Rally’s voor Classic Cars in Italië, Griekenland en Marokko. Deze website is zodanig ingericht dat Bart snel Rally’s, deelnemers en rallydagen kan toevoegen en deze aan elkaar kan koppelen.

Kiki Lombarts

De rode draad door mijn werkende leven is samen te vatten als ‘dokters en kwaliteit’. Of iets specifieker, de kwaliteit van (het functioneren van) medisch specialisten.

Orgelbouwers

De Vereniging Orgelmakers Nederland (VON) is de beroepsvereniging van Nederlandse orgelbouwers. Vakmensen met een bijzonder ambacht die zich bezighouden met het vervaardigen, restaureren, renoveren en onderhouden van pijporgels.

Socius

Socius ondersteunt, begeleidt en adviseert mensen die dat nodig hebben. Als het gaat om opvoedingsproblemen, om schulden, om eenzaamheid, om problemen met instanties, om verwerking van verlies. Socius helpt de regie over uw leven (terug) te nemen.

Jos van Merendonk

Jos van Merendonk
Groen maakt de dienst uit in Jos van Merendonks schilderijen. Een krachtig maar ingekeerd groen werpt de kijker op zichzelf terug. De website is zo minimalistisch mogelijk opgezet.

Paladares Travel

Paladares Travel is een reis-organisatie die zich specialiseert in exclusieve gastronomische reizen naar Portugal en Spanje. Een uitgebreide website met veel functionaliteiten.