Portfolio Erkwerk CMS websites

Jos van Merendonk
Foto’s en video doen in deze website al het werk. De navigatie loopt via twee pijltjes en teksten komen pas te voorschijn na een klik op een plaatje. Het doel was de website zo “clean” mogelijk op te zetten. Ik denk dat dat goed is gelukt.
In samenwerking metJos van Merendonk
Jos van Merendonk Erkwerk CMS


Wil Oortgijs Erkwerk CMS
Wil Oortgijs
Een op maat gemaakte website met een ‘pijltjesnavigatie’. De labels kunnen door Wil eenvoudig zelf worden gemaakt. De navigatie is dubbel uitgevoerd. Ook bij deze website stonden eenvoud en overzichtelijkheid voorop.
In samenwerking metWil Oortgijs

Dare Projects
Deze bijzondere website vereiste een combinatie van technieken, waaronder het gebruik van ‘gewone’ pagina’s en pagina’s in een pop-up. Ook de foto galerie is gebaseerd op dezelfde techniek. De dynamische achtergrondfoto’s maken de site helemaal af.
In samenwerking metRalph Booms – Martijn de Kreek
Dare Projects Erkwerk CMS


Heerema Staete Erkwerk CMS
Heerema Staete
Deze site is een zusterwebsite van Just Orange. Meertaligheid is een optie, maar nog niet geactiveerd.
Het logo en een deel van de vormgeving is door Frank zelf gemaakt.
In samenwerking metFrank Heerema

Memo Medical
Memo Medical verzorgt o.a. mobiele operatiekamers. De site is gemakkelijk door Rob van Liefland aan te passen, is meertalig en maakt gebruik van een zogenaamde ‘accordeon’ op de voorpagina. Via de Skype optie kun je, indien online, direct met Rob contact opnemen.
In samenwerking metHermen Lutje Berenbroek
Memo Medical Erkwerk CMS


Coachkaarten Erkwerk CMS
Coachkaarten
Espérance Blaauw ontwikkelde coachkaarten om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Er zijn versies voor volwassenen en kinderen. Ook deze website is meertalig opgezet en maakt gebruik van, door Espérance zelf gemaakte, achtergrondfoto’s.
 

La Verte Dordogne
Een pro deo project voor een gedurfd plan om in Frankrijk een Chambre d’Hôte te bouwen. In de website is een beschikbaarheids kalender opgenomen en de website is meertalig van opzet. Van het eindresultaat krijg ik zin om op vakantie te gaan!
In samenwerking metHerman Morssink
La Verte Dordogne Erkwerk CMS


Borduurcentrale Erkwerk CMS
Borduurcentrale
De opdracht was een no-nonsense website te bouwen met de nadruk op het produkt. De foto’s moesten te vergroten zijn en het formulier gebruikersvriendelijk.
 

Herman Schildert
Een pro deo project voor een bijzonder kunstenaar.
Deze website is al behoorlijk op leeftijd en nog met zogenaamde ‘framesets’ gebouwd. Ondanks de ouderdom blijf ik het een mooie website vinden en de moeite waard om te laten zien.
In samenwerking metHerman Morssink
Herman Schildert Erkwerk CMS


William Dashwood Erkwerk CMS
William Dashwood
Voor deze website was de opzet nogal onorthodox. William houdt de site zelf bij. Vanwege de leeftijd van de website is deze minder goed te zien op mobiele apparatuur.
In samenwerking metHerman Morssink

Kees Post
Een mini website waar ondanks de enkele pagina toch een beheeromgeving achter is gebouwd. De pagina bestaat uit een bovenste en onderste deel waarbij het bovenste plaatje automatisch op de onderste aansluit.
Kees Post Erkwerk CMS


Studio Erkwerk

Telefoonnummer Erkwerk0306330436     Mobiele telefoonnummer Studio Erkwerk0644048760     E-mail adres Studio Erkwerkerik@erkwerk.nl     Kamer van Koophandel nummer AmsterdamKvK nummer : 34177596
ERKWERK MENU